Perspectief op School
  • over ons
  • contact
  • inloggen

Ben jij die enthousiaste, gepassioneerde Product Owner die als teamspeler ons fijne team komt versterken?

Snap jij hoe je data zo visualiseert in rapporten en dashboards dat het bruikbare informatie wordt? En vind je het leuk om dit samen te doen met onze klanten en ons development team? Dan is een uitdagende en afwisselende baan als Product Owner er één voor jou. Wij zoeken gemotiveerde talenten die onze producten nog beter laten aansluiten met de wensen van onze klanten.

Klinkt dit als iets voor jou? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Wat ga je doen?

• Je verwerkt maatwerk verzoeken (vragen en data) in bestaande rapporten en dashboards

• Je ontwerpt nieuwe rapporten en dashboards samen met onze klanten en het interne team

• Je analyseert data om verbanden en relevante inzichten in kaart te brengen en op te nemen in rapporten en dashboards

• Je voegt AI aan onze data toe om klanten te adviseren over activiteiten en/of interventies om hun doelen te bereiken

Wat vragen we van je?

• Analytisch: Je houdt ervan om complexe wensen te vertalen naar concrete oplossingen

• Creatief: Je bent instaat om data slim te vertalen naar rapporten en dashboards te ontwerpen, zodat ze onze klanten in de praktijk toepasbaar inzicht geven

• Communicatief: Je werkt goed samen en bent prettig in de omgang met je collega's - en natuurlijk ook met onze klanten

• Gestructureerd: Je werkt georganiseerd en bewaart het overzicht

• Ervaren: Je hebt HBO werk- en denkniveau, je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift en je hebt relevante werkervaring.

Wie zijn wij?

Perspectief op School (POS) is een jonge en groeiende onderneming, gericht op het succesvol inrichten van passend onderwijs. Door het verzamelen, analyseren en inzetten van informatie helpen we om de kwaliteit van (passend) onderwijs te versterken. Dit doen we voor samenwerkingsverbanden, schoolbesturen en scholen. Ons team bestaat uit energieke, frisse mensen. Onze klanten waarderen onze inzet, betrouwbaarheid en resultaatgerichtheid.

Wat bieden we je?

Passende arbeidsvoorwaarden waaronder een marktconform salaris, 24 verlofdagen (o.b.v. 40u) en leuke collega’s. Ook kun je rekenen op een uitdagende werkplek waar je inhoudelijk en persoonlijk kunt groeien. We hebben een informele werksfeer waarin iedereen vanuit zijn eigen expertise en kwaliteit een bijdrage levert om onze organisatie en dienstverlening verder te ontwikkelen.

Heb je interesse?

Perspectief op School heeft haar kantoor in
de regio Utrecht. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en passen de taken
helemaal bij jou? Mail dan je CV en motivatiebrief naar Joris Elbers via info@perspectiefopschool.nl of bel 06-45161643.